Ön leadja szervizünkbe gépkocsiját és mi mindent elintézünk legyen belföldi vagy nemzetközi kárügy. Anyagi megterhelést sem jelent Önnek mivel mi egyenesen a biztosítóknak nyújtjuk be a kárral kapcsolatos kárigényt. A szerviz és a biztosító egymás között rendezi a számla kifizetését.
Cégünk továbbá Önt ingyenes csereautóval és ingyenes autómentéssel segíti, illetve bizonyos esetekben önrész és "avulás" átvállalásával teszi elviselhetőbbé a kialakult helyzetet.
Magyarországon az összes biztosító társasággal szerződésünk, illetve megállapodásunk van, így az ügyintézés Önnek egy perc idejét sem emészti fel.

A kárrendezés folyamata:

1. Kárbejelentéshez szükséges iratok:
- baleseti bejelentő (kék-sárga)
- forgalmi engedély
- vezetői engedély
- törzskönyv vagy finanszírozott gépjármű esetén a finanszírozó neve
- biztosítás érvényességét igazoló csekk vagy kötvény
- letölthető aláírt kárbejelentő nyomtatvány
- letölthető aláírt meghatalmazás
- Áfa nyilatkozat
- Cég esetén továbbá aláírási címpéldány, cégbírósági bejegyzés, illetve aláírásoknál bélyegző.

2. Kárfelvétel:
A kárbejelentést követően a biztosító megbízott kárszakértője rögzíti a gépkocsin lévő sérülések helyét, illetve mértékét és meghatározza a kárfelvételi jegyzőkönyvön a javítás módját és az esetleges alkatrész cseréket.
A kárfelvételi jegyzőkönyv alapján a szervizünk elkészít egy javítási kalkulációt amit a biztosító jóváhagy, illetve a felvett adatok alapján mérlegel és kiadja a jogalapi igazolást. Ezt minden esetben meg kell várni, mert a javítás végén az eljáró biztosító a kártérítés összegét a kiállított számla alapján rendezi.
A jogalapi igazolás megérkezése után kezdődhet a biztosító által előírt javítások elvégzése. Amennyiben gépkocsija banki finanszírozott, úgy ebben az esetben felvesszük a kapcsolatot a megfelelő bankkal és kérjük tőlük az engedményező nyilatkozatot.

3. A jármű átvétele
A gépkocsi elkészülésekor Önnek nincs más dolga, mint a gépkocsi átvétele és Casco kár esetén a szerződésében meghatározott önrész befizetése.


Szolgáltatásaink között megtalálja az ingyenes hozom viszem szolgáltatást, az ingyenes csereautó lehetőségét Pest megyében, az ingyenes autómentést és a teljeskőrű ügyintézést.
Keresse kollégáinkat a megadott elérhetőségeken, akik mindenben állnak a rendelkezésére.

Ha bármilyen kérdése van kérjük keresse munkatársunkat:

Elérhetőség: kar@toycar.hu
Telefon: (36-30) 633-2424

A kárbejelentési lapok letöltésének lehetősége:

                   
 
Vissza a főoldalra Levél küldése Facebook